• Song:

  Laja Laja

 • Artist:

  Blerina Matraku

sponsored links
INTRO: Bm G D A

Bm        G
Laja laja laja me lotë
       D
laja Laja më kot
         A
Sot nuk jam më e fortë

Bm         G
Laja Laja me lot në sy
       D
Laja laja për ty
        A
Pse nuk je më aty

   Bm
Sa i ftohtë
   G
Sa i ftohtë
     D
është një lot
       A
pa ty në këtë botë

    D           A
Do t'i lutem natës një yll të bjerë
    G            Bm
Sytë e tu dua t'i shoh dhe një herë!
    D          A
Shpirti im pa ty nuk gjen më shërim
    Em       Bm
zbrit e fshije ti lotin tim
  D
oh, ati im

Laja laja me lotë
Fjalët që s'mi the dot
Sa vështirë kam sot
Laja laja më kot
Zemra nuk i mban dot
Sa pëshon sot një lot
Show more
sponsored links
sponsored links