sponsored links
Среќна ли си ти?
Тоше Проески
Gm Eb D Gm Eb D
Gm Cm D Gm Cm D
Gm        Cm     D
Никогаш... не сум имал многу да ти дадам
Gm        Cm     D
Никогаш... само љубов како дете искрена
Gm    Eb    D  Gm
но не ти беше доволна...
      Eb D Gm
      Eb D Gm
Туѓа си ... веќе немам право да те имам
Туѓа си ... колку години те ччекав преку пат
за да те сретнам некогаш
Cm
Среќна ли си ти, сега кога носиш злато
Ab
Или несреќна, што на мое место туѓи
 B                  Eb    G
дланки треперат, тоа срце кому припаѓаа.......ааа

Среќна ли си ти далеку од мене мила
Или спомени гребат како груба свила
дали најде мир, таму кај што од мене се скри.......иии

Пред мене... кое добро ми те донесе на
мојот праг... кога пројдов километри сосем сам
но веќе сам не спијам
Ab      Fm
 Тебе јас те знам,
Ab     Fm
 многу одамна,
 Ab B
 како никој друг, на светот
Ab     Fm
 и не сум посакал     
Ab     Gm   Ab
 друга ниедна...oooo
Ab > A
 A C#m (Ab > A)
 Среќна ли си ти, сега кога носиш злато.
 A
 Или несреќна, што на мое место туѓи.
 B                 E    Ab
дланки треперат, тоа срце кому припаѓаа.....ааа
Show more
sponsored links
sponsored links