• Song:

    Mamica

  • Artist:

    Klajdi Haruni

sponsored links
Klajdi Haruni - Mamica

Chords: Am Dm G F

Verse:
AmMe (x02210@1)lepitkat blu,
Amfustanin (x02210@1)gjer ne gju,
Amsa (x02210@1)e bukur je Mamica,
Amfloket (x02210@1)e gjata rica-rica,
Dmoh (xx0231@1)na ?mende fare 
Glozonjare. (320003@1)
AmI (x02210@1)thirra shok?t e mi,
Amte (x02210@1)pim? nga nj? raki,
Amposhte (x02210@1)ballkonit serenate,
Amt? (x02210@1)gjith? jemi b?r? tape,
Dmoh (xx0231@1)te keqen lali,
Gkur (320003@1)do na dali.

Chorus x2 
AmHop (x02210@1)hop ti Mamica,
Amm? (x02210@1)?mend me ato cica,
Dm G
i gjith? qyteti i pelqen.

AmHop (x02210@1)hop ti Mamica,
Amsa (x02210@1)shum? te tunden cicat,
F (133211@1)G (320003@1)Amdukesh (x02210@1)yll ti kur kercen.

Verse:
Qyteti vajza plot,
asnjera s'te ngjan dot,
nga mengjesi gjer ne darke,
ty te tunden poshte e lart,
ohh neper rrugica ato cica.

U dogj dhe Taqka i shkrete,
e cmende kete milet,
kur kalon nga shetitorja,
ndahet tjetri nga dashnorja,
iii te befsha gropen,
sa ngjan me lopen.

Chorus: x2
Hop hop ti Mamica,
m? ?mend me ato cica,
i gjith? qyteti i pelqen.

Hop hop ti Mamica,
sa shum? te tunden cicat,
dukesh yll ti kur kercen.
Show more
sponsored links
sponsored links